top of page
ΣΗΜΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ  ΠΑΣΟΔΔΥ (2).PNG

Ο Σύλλογος μας

Σύλλογος: About Us

Γίνε Μέλος του ΠΑ.Σ.ΟΔ.Δ.Υ.

Η συμμετοχή σου είναι δύναμη

Συνάδελφε για την εγγραφή στο σύλλογο προηγείται η συμπλήρωση και αποστολή στο email (info.pasoddy@gmail.com) του εντύπου της αίτησης εγγραφής (έγγραφο Word), καθώς και του εντύπου του μητρώου μελών του συλλόγου  (έγγραφο excel) τα οποία ‘κατεβαίνουν’ κάνοντας κλίκ πάνω τους.

Στη συνέχεια γίνεται η κατάθεση του ποσού εγγραφής, προκειμένου να ολοκληρωθεί επίσημα η εγγραφή και να γίνει η ένταξη σε όλα τα δίκτυα μαζικής επικοινωνίας του συλλόγου.
Ο τραπεζικός λογαριασμός του συλλόγου για την κατάθεση της εφάπαξ εγγραφής και της ετήσιας εισφοράς στο σύλλογο, είναι ο:
Τράπεζα Πειραιώς: Αρ. λογ. GR06 0171 0630 0060 6314 3794 052
αναγράφοντας στην αιτιολογία κατάθεσης: Εγγραφή (25ευρώ άπαξ) ή ετήσια εισφορά
(20 ευρώ) μέλους  ΠΑ.Σ.ΟΔ.Δ.Υ. και δίπλα το Ονοματεπώνυμο σου και την υγειονομική μονάδα που υπηρετείς.

IMG-e91ca74eec768f9e73d83bbfdd1dbd59-V_edited.jpg
Σύλλογος: Welcome

Διοικητικά Συμβούλια ΠΑ.Σ.ΟΔ.Δ.Υ.

ΣΥΝΘΕΣΗ Δ.Σ. ΕΚΛΟΓΩΝ 2021

1. Πρόεδρος: Αριστείδης Φασούλας
2. Αντιπρόεδρος: Ευγενία Κωστάκου
3. Γ. Γραμματέας: Νικόλαος Γεωργιάδης
4. Αν. Γ. Γραμματέας: Χαρίλαος Στεφανάκης
5. Ταμίας: Ευάγγελος Καρακούλας
6. Τακτικό Μέλος: Αικατερίνη Παπαγκίκα
7. Τακτικό Μέλος: Γεώργιος Λαζαρίδης
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ Δ.Σ. ΠΑ.Σ.ΟΔ.Δ.Υ.
1. Αφροδίτη Χατζημανουήλ
2. Νικόλαος Μαϊδώνης
3. Μαρία Σαββίδου
4. Παναγιώτης Χωραΐτης
5. Μαγδαληνή Βογιατζή
6. Κωνσταντίνα Πούλιου
7. Αγγελική Στεργίου

ΣΥΝΘΕΣΗ Δ.Σ. ΕΚΛΟΓΩΝ  2 0 1 8
1. Πρόεδρος: Αριστείδης Φασούλας
2. Αντιπρόεδρος: Ευγενία Κωστάκου
3. Γ. Γραμματέας: Νικόλαος Γεωργιάδης
4. Αν. Γ. Γραμματέας: Παρασκευή Ρούσσα
5. Ταμίας: Χαρίλαος Στεφανάκης
6. Μέλος: Παναγιώτης Χωραΐτης
7. Μέλος: Αφροδίτη Χατζημανουήλ
8. Αν. Μέλος: Νικόλαος Μαϊδώνης
9. Αν. Μέλος: Αγγελική Στεργίου

Σύλλογος: Who We Are

Καταστατικό

Μπορείτε να διαβάσετε το καταστατικό του συλλόγου κάνοντας κλικ στο κουμπί παρακάτω

Σύλλογος: Who We Are

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ -ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

Με την παρούσα επιστολή, επιθυμούμε να ενημερώσουμε όλους τους συναδέλφους Οδοντιάτρους του Ε.Σ.Υ., για την ίδρυση και λειτουργία πανελλήνιου συνδικαλιστικού φορέα, με την επωνυμία ΠΑ.Σ.ΟΔ.Δ.Υ. με κύριο σκοπό την υπεράσπιση και προαγωγή τα δίκαιων και νόμιμων δικαιωμάτων, καθώς και του επιστημονικού κύρους και της επαγγελματικής τιμής και αξιοπρέπειας του κλάδου των Οδοντιάτρων του Ε.Σ.Υ.
Είναι γνωστό σε όλους μας, ότι ο επιστημονικός κλάδος των Οδοντιάτρων του Ε.Σ.Υ. αντιμετωπίζει εδώ και πολλά χρόνια, σοβαρά και ιδιαίτερα προβλήματα που έχουν σχέση με τη θέση και το ρόλο τους στο δημόσιο σύστημα υγείας, την απαξίωσή τους σε γιατρούς δεύτερης κατηγορίας (με υποτίμηση της αξίας και τη σημασίας της στοματικής υγείας), καθώς και με τη μη κατοχύρωση των προϋποθέσεων, της ασφαλούς και επιστημονικά ενδεδειγμένης εκτέλεσης του έργου τους.

Σήμερα και έπειτα από 35 και πλέον χρόνια λειτουργίας του Ε.Σ.Υ. και με μειωμένο τον αριθμό των Οδοντιάτρων στο δημόσιο τομέα μόλις στο 1/3, τα προβλήματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα. Παρόλο, όμως, που υπήρξαν και υπάρχουν δυσκολίες, αντιξοότητες και ανεπάρκειες στη λειτουργία του συστήματος, ακόμη και σήμερα υφίσταται σημαντικός αριθμός οδοντιάτρων που προάγουν τη στοματική υγεία στην κοινότητα, βασιζόμενοι στην επιστημονική μεθοδολογία και έχοντας μετρήσιμα αποτελέσματα σε αντίθεση με συναδέλφους άλλων ειδικοτήτων, που είναι αφοσιωμένοι στην περίθαλψη και πολλές φορές δεν αντιλαμβάνονται το ρόλο τους στη προαγωγή της υγείας στην
κοινότητα.

Ενώ είναι όμως, τόσο σημαντική η προσφορά των Οδοντιάτρων του Δημόσιου συστήματος υγείας, τόσο στις Α ́θμιες Μονάδες υγείας (Κέντρα Υγείας) όσο και στις Β ́θμιες και  ́Γ θμιες (Νοσοκομεία), ο ιατρικός αυτός κλάδος δε πήρε ποτέ τη θέση που του άξιζε μέσα στο σύστημα υγείας και αντιμετωπίστηκε σα φτωχός συγγενής, που πρώτος από όλους δεχόταν τις αρνητικές συνέπειες και επιπτώσεις, της οποιασδήποτε κρίσης, με μείωση κονδυλίων για κάθε είδους λειτουργική δαπάνη των Οδοντιατρικών τμημάτων, περικοπή έως και κατάργηση εφημεριών, μη διάθεση βοηθητικού προσωπικού, έλλειψη μηχανοργάνωσης, αναγκαστικές μετακινήσεις συναδέλφων και πολλά άλλα.

Αυτή τη στιγμή ο ΠΑ.Σ.ΟΔ.Δ.Υ. είναι ο  πανελλήνιος συνδικαλιστικός φορέας που  εκπροσωπεί και προασπίζετε τα δίκαια και νόμιμα συμφέροντα, του σημαντικού αυτού κλάδου των Οδοντιάτρων του Δημοσίου.

Πιστεύουμε επομένως ότι, σήμερα όσο ποτέ άλλοτε, είναι αδήριτη η ανάγκη για τη ενίσχυση ενός συνδικαλιστικού φορέα των οδοντιάτρων του δημόσιου τομέα υγείας, πανελλήνιας εμβέλειας, με τη συμμετοχή και τη συσπείρωση σε αυτόν όλων των Οδοντιάτρων που υπηρετούν στο  δημόσιο.

 Ενός φορέα που  να γνωρίζει από «μέσα» και να βιώνει τα σοβαρά και χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ιδιαίτερος αυτός κλάδος των Οδοντιάτρων του Ε.Σ.Υ. και συνειδητοποιώντας τα, να θέλει αλλά  και να μπορεί να ασχοληθεί με την επίλυσή τους.

Καλούμε λοιπόν όλους τους συναδέλφους Οδοντιάτρους που υπηρετούν στο  δημόσιο, να ανταποκριθούν στη πρόσκληση για ένταξη και ενεργό συμμετοχή, στο βαθμό που ο καθένας μπορεί, στον κατ ́εξοχήν δικό τους, κλαδικό συνδικαλιστικό φορέα,( ΠΑ.Σ.ΟΔ.Δ.Υ.) για την ανάδειξη, προβολή και αποτελεσματική αντιμετώπιση όλων των ζητημάτων που απασχολούν τον κλάδο των Οδοντιάτρων του Δημοσίου.

Σύλλογος: Who We Are
bottom of page